Började idag lite lätt med mandelsplitter. Det är det enklaste, smält chokladen i ett vattenbad, ja jag vet det sägs att det ska gå i micro, men det är ju så förargligt när man bränner chokladen.. Gör man julgodis ska det vara PERFEKT!
Blanda i splittrad mandel och skeda upp det på ett papper i lagom klickar.
Jag väljer givetvis en riktigt mörk choklad..
4 kommentarer:
Och jag som trodde du skulle avslöja något hemligt av rubriken att döma....! Hmm, men tips på julgodis kan man ju iofs aldrig få för många. Men vad i allsin dar är "splittrad" mandel?
Julgodis.. åh.. så gott, men jag kan inte börja än för då äter jag ju upp det innan första advent! Får fundera på ett recept! Får man alla recept sen? KRAM
Jag trodde också att det var ngn hemlis ju! Lite besviken blev jag förstås *flinar*, men å andra sidan, vad går upp mot CHOKLAD!?! Föresten, är det meningen att julgodiset du gör nu ska ätas vid jul? och hur ska ni isf kunna hålla tassarna från de där underbara godisbitarna en hel månad till?!? =)
Jag menar förståss mandel som är skuren i splitter..typ..
Jodå, det brukar gå bra med julgodiset :) Jag har karaktär om jag vill..
Skicka en kommentar