fredag 1 februari 2008

En helt vanlig fredag..

Försökte förut snitsa till det med bullbakningsbilder..men jag vet inte vart dom tog vägen..

Hur som helst blev det bra gäng med bullar..och ungarna hjälpte till så klart. Idag lyckades Elina faktist göra riktigt riktiga snurror, precis sånna som mamma gör. Och hon var mäkta stolt!
Dessvärre råkade nog pappa äta upp dom av misstag för han såg inte att det var Elinas bullar, hon vet inte om det än, men så fina var dom..

När ugnen ändå var på gjorde vi några linfröbröd också..

Eftermiddagen förflöt fint med badhusbesök för Elina och pappis och jag o Joanna gjorde ärenden under tiden.

Barnmorskan berömde att det var en väldigt redig blivande storasyster som var med och vad Joanna sög åt sig, hon som knappt törs titta på folk,än mindre prata med dom. Vi har en kanonbarnmorska, precis så borde alla vara!!

Har förresten fått en ny granne, amatör från Eskilstuna, är det inte skoj!
Så, bullar blev det!

Skitväder idag med

Jag sitter här o funderar om jag ska ta ut ungarna eller inte..svårt att komma på vad man ska klä på dom.. Det blåser blötsnö på tvären och är lite halvkallt/varmt. Vinteroveroler blir dyblöta på 15 sekunder och regnkläder blir för kallt.. klämma på dom både och kanske?

Eller så löser vi det enkelt med att sätta en bulldeg och fortsätta med kojan under köksbordet.

Jag undrar bara vem som skottar skit åt mig då ;)

Ska till barnmorskan i eftermiddag, hoppas att det inte är så många gånger kvar nu! fFast känner jag mig själv rätt så är det väl det..samt ett antal besök på överburenhetskontroll också i Skövde..BLÄ!

Funderar om vi ska åka allesammans och jag tar Joanna och Elina o pappa simmar lite undr tiden..Tål att tänkas på. Får se om vi till att börja med tar oss ut ur Jäla skogen med tanke på vädret..