fredag 11 april 2008

Ang. COOKIES

Ifall ni råkar gilla dessa cookies i bifogade receptet.. Prova en variant vi gjorde idag. Byt ut HÄLFTEN av choklade mot vit choklad och skicka med rejält med torkade tranbär. Dom fick godkännt här i allafall!

Cyklister och trädgårdsnytt

Nu minskar vi ner träden längs med vägen, snart skickar nämligen dom lokala åkarna faktura på oss för dom har räckt en bra bit över vägen ett tag nu och skrapat antagligen ;)
Lammen är så ruskigt små i år..eller är det blommorna som blivit stora?? nånting skumt är det iallafall!



Det märks att det är vår, cyklarna har åkt fram! Elina premiär cyklar på sin "stora" cykel, och det går undan! tänk om jag kunde lägga in film , då skulle ni se på världens fart som slutar med en krasch... Men envis som få är hon (ingen nyhet iförsig...) Inte en chans att hon ger upp för att hon vurpar och slår sig. Här får vi nog snart låsa grinden om hon inte ska cykla sin väg, det finns tydligen galningar överallt som jagar små cyklande tjejer..


Joanna kämpar med trehjulingen, den är ju helt värdelös, den går inte att cykla på, det vet vi. Men hon gör sitt bästa! Hur som helst tycker hon också att det är jättekul, och fixar man inte att trampa på den kan man ju alltid putta den framförsig!