onsdag 28 oktober 2009

Jag lever, jag lovar..

Det har varit både mycket att stå i den senaste tiden, men också haft strul med internet.Men nu är vi på banan igen!

Jag har sålt lite försäkringar. Det var oväntat roligt och jag ser framemot fler uppdrag!

Djuren är installade (läs: släppta på lösdrift) Det är nog mest skönt för mig, djuren hade nog ingen panik in, det är nog bara jag som är fjompig, grannarna tycks ha sina djur ute..
Nu är det dags för höstklippningen av fåren. Jag har medvetet väntat lite så att jag har kunnat vara lite trevlig med fåren ett tag, eftersom dom är sprillans nya, kan ju inte kasta mig över dom med saxen det första jag gör...
Har också handlat en ny bagge hos Cornelias Cottage. Jättesnygg, återkommer med bild!

Inget går emot en tallrik rabarberkräm med grädde i en höstruskig dag........

Nu är det slut på det roliga, dom sista rackarna ur landen är uppplockade.. Höstbruket väntar..

En ny leksak TILL MIG. Lite justeringar behövs, lämnar in den på verkstan på Rosendalen. Tex. behövs det lite mer luft längs ner i högra, bakre däcket.
Sen spänner jag för en eller två ponnyn och kör så det ryker!
Har också fyndat parselar, "begagnade"inom situationstecken för att dom var faktist sprillans nya o fina.. i min värld är inte nåt som bara är provat direkt begagnad.... *Veckans fynd*
Det värsta är bara att det verkar som våra ponnyn har ovanligt stor bogdjup...bröstorna tycks vara lite korta... Men jag har bara provat än.. Skit samma,fynd iallafall!

Henning has left the building

Henning, han är såld.. Han har flyttat till Ulf Stenströmer, proffstränare på Axevalla. Vi tror han har det bra där och hoppas givetvis på fina framgångar framöver. Han är ju trots allt våran uppfödning.