fredag 5 september 2008

http://www.skogshasten.com/evenemang/brukshastdagjala08.htm

Det här ska vi på imorgon!

Otroligt klantigt av mig... Vi var på en ridtur med ungarna i solndegången. O det var såååå fantastiskt skönt och vackert ute i naturen.. O så har jag slut på ström i akmeran!!! O det visste jag ju egentligen.. fotade tidigare fortsättningen på inredningsbloggen ;) och strömmen tog slut.. Men lyckades glömma bort.. *ilsken*

Har ni hört att cowboysen brukade sova på hästryggen? Vi har en liten cowboy... Jag funderade varför Joanna blivit så tyst...tittade bakom mig.. o då satt hon o sov på sin ponny medans vi gick.. Det gick bra det med. Jag förstår henne, är man lite trött så är det otroligt sövande att sitta o gunga på hästryggen!

Inatt hade vi objuden gäst på gården. TACK O LOV för att våran larmanordning fungerar väl (hunden). Han är makalöst duktig.
Han larmade strax före fem i natt. Jörgen tog på sig kläder medans jag tittade ut. Mycket riktigt, det var någon som rörde sig vid Dangerous lösdrift!! Jag hann öppna altandörren o skrika till lite och se ett par byxben försvinna i mörkret.
Hönshusdörren stog öppen, det var nog allt. Jag tror inte personen i fråga kom så lång och inte heller tror jag att han eller hon törs komma åter..har nog hört o sett hunden nu...