söndag 13 december 2009

Lucior och tomtar..


Ja ja, ni får se våra lucior, vi är lite suddiga, men det var det enda jag kunde skaka fram som det inte var andra barn med på.. På köpet får ni se mig också.. Jag behövde hålla reda på den där lilla tomten så att hon inte ramlade ner från scenen..
Här i Jäla har vi den årliga grötfesten, först ska jag koka gröt, sen se till att barnen är på rätt ställe i rätt tid med dom rätta attiraljerna. Sen ska jag (o några andra med som tur är) bre mackor och duka.Sen ta reda på massa disk.. O sen får jag .. GÅ HEM när det är dags för underhållning och fika.. Likadant varje år, jättekul..

Någon har fyllt 5.....

Det var inte bara det att Elina föddes för 5 år sen. Det är också så att för 5 år sen blev jag mamma :) För man blir ju egentligen bara mamma en gång för alla liksom! Uttrycket att bli mamma för andra och tredje gången är ju egentligen helknasigt.. Antingen är man mamma eller inte!

Fredagkväll firade vi lite med familjen och Annelie, Miinas Fadder. En smörgåstårta funkar bra med ljus också!

På lördagen blev det barnkalas, vi är ju lte ovana med sånna här tillställningar, hela klassen blev bjuden och nästan alla kom. Vi flyttade till Bygdegården där det finns bättre med stolar och plats.
Jösses vilket ös det var! Tur att vi inte var hemma...
Ett stort tack till grannarna Anneli och Annelie som hjälpte till! Oväderligt!
Jag kan lova att våra barn inte har att se framemot sånna här kalas varje år inte.. Men det blev så för att man i rättvisans namn måste bjuda allihop om man vill leka med både killar och tjejer.. Och jag är faktist glad för att Elina har kompisar av båda könen!