Gott hö av bra kvalite är ett måste.
Likaså bör lammet gå på ett bra bete och leka med likasinnade.
Sedan ska den slaktas snällt och fint och utan stress. Därefter mal man köttet. (SE på min nya köksmaskin som jag investerat i!! Julklapp till mig själv och jag blev såå överraskad, julklappar, redan! Jag har tydligen varit snäll i år)
Jag kryddar nästan i överflöd med härliga örtkryddor och vitlök och ägg och så lite salt förstås. Här ser ni barnarbete =I LIKE. Ungarna rullade bullarna medans jag skalade potatisen till moset.
Jag kryddar nästan i överflöd med härliga örtkryddor och vitlök och ägg och så lite salt förstås. Här ser ni barnarbete =I LIKE. Ungarna rullade bullarna medans jag skalade potatisen till moset.
Jaa, det blir söligt, men sen då? Vi har faktist vatten i kran...
Jag har en specialare för köttbullar som ska frysas. Jag kokar dom i bulljong. Dom blir gråa och tråkiga, MEN dom får en perfekt stekyta sen när man väl ska äta dom. Har man stekt dom i panna innan, blir dom ju kolsvarta om man vill stek-värma dom en gång till...