torsdag 3 april 2008

En härlig dag

Nu är våren här på riktigt!

Det har varit så skönt idag!

Började dagen med en tur med en tacka som skulle levereras.
När vi kommit hem fortsatte vi med tvätt-ut-hängning och sedan ponnyridning. Elina har ridit själv litegrann för första gången, läskigt , men SÅ stolt o glad hon var sen!

Sen åkte Elina med mummu, moffe o moster Elli till Borås (hon o Moffe var på MAX!!!)

Joanna stannade med mamma o bäbisen o vi hade så mysigt.. Joanna ordnade ute-fika.

Idag har jag gottat mig i skogen med Tösen, det är inte så dumt.. Sen var lill-tjejen så himla snäll att hon fortsatte o sov så jag fick en tacka klippt också! alltid en bra början..då är det bara 7 kvar då ;)
Fast ullen är så himla trist efter den här regnvintern så jag tror det duger mest till rådjuersskrämmor :(

återkommer med bilder imorgon, nu är det läggdags!!

Ungarna har lekt

Men gammelmoster Elli på förmiddagen, vilken lycka! Elli sov över här så hon fanns här redan på morgonen.. Och det var Elli som läste kvällsagan..eller 4 st. rättare sagt! Kan det bli bättre!!!

Tjejerna, alla 3 och Elli gick en promenad på förmiddagen medans jag skottade skit för brinnande livet.
Gammelmoster är ju mycket roligare än mamma, det är inte konstigt. Att ha med sig en med fantasi och bus ute, det slår ju gamla morsan med hästlängder....

Om sanningen ska fram tyckte nog jag likadant när jag var liten ;) O det var ju inte länge sen.....Eller hur?

Elli lagade en superb lunch åt oss, det var fantastiskt gott!

Inte nog med det, på eftermiddagen gasade vi över till Linda o Alma. Fast Joanna var supertrött io grinig och lyckades ge Alma lite stryk pga. någon docka (för er som inte vet så är Joanna besatt av dockor....)

Och återigen slapp jag laga mat, vi fick nämligen en jättegod moussaka hos Linda. Och Camilla var också där och hade kaka med sig. :)

Inte för att jag behövde mer kaka...den omnämnda choklad o kokoskakan gjorde comeback igår kväll.. och nåmn måste ju äta upp det ...