lördag 15 november 2008

Kossan has left the building





Så nu är vi helt ko-fria et tag framöver.

Satte en annons på kossan Muu för att se om det fanns någon som var intresserad.. Och det ringde några stycken, men sen ringde det en gubbe som jag hörde direkt på rösten att här har vi hennes nya ägare! Ni som sålt djur vet hur det är. Man bestämmer sig på ett ögonblick.


Sagt och gjort, visst ville han ha henne och vi kom överens om hämtning.



Oturligt nog lyckades hon smita så klart när vi skulle förbereda för lastning och köparen var på väg.... *pinsamt* Det var bara till att ringa och be honom vända. *skäms*



Jag kan ju inte begära att han ska åka två gånger så vi kom överens om en leverans istället. Så det har vi gjort idag! På med kon och iväg till Vedum.



När vi kom fram fick vi en trevlig överraskning. Han ville ha henne uppbunden i ladugården, hoppsan hejsan, det hade ju hon aldrig varit med om. Jörgen klev in i transporten och brottades med henne ett tag, grimman kom på och sedan leddes hon in i stallet, två starka karlar mot en liten ko. Det gick.



Nu ska ni höra det roliga. Jag gick och funderade över en hel förmiddag varför namnet var så bekant när han hade ringt. Vid lunch slog det mig! Det är ju han som är Tösens uppfödare!