måndag 7 juli 2008

Kolla vad jag fått :)



MIN BLOGG HAR FÅTT ETT PRIS!


Nu innebär detta att jag ska utse 5 bästa bloggen jag gillar. Dessvärre gillar jag bara 3 st och det är naturligvis Åsas, Annas och Sarahs bloggar som ni finner länkar till här på sidan! Jag är kräsen helt klart! Och därför utser jag bara dessa som mottagren av mitt blogg-utmärkelse!

Besökt Storegården idag

Och av en händelse träffade jag Anna där!

Jag hittar nånting fint VARJE gång jag är där! Denna gång blev det en behändig "bricka" med handatag på mitten som man kan bära med en hand, mycket snitsigt, och så fin den var också! Matchar perfekt mina kryddburkar som Jörgen hittade på auktion för ett par år sen. Vad det nu ska vara bra för, dom lär sällan träffas..
Och en necessär, den kommer väl till pass när vi reser på husvagnssemester.
Och så det viktigaste, doppchokladen! Den heter förmodligen något mycket finare, men det är meningen att man ska doppa frukt och annat som passar bra till choklad i den. Och det är sååå gudomligt gott! Ni som adrig provat: Gör det! Genast!

Apropå träffas så ska jag träffa min bästis Åsa imorgon!!! *Tjohoo* Vi träffas med lite tur en gång om året, men i goda tider pratar vi nästan dagligen, om inte annat så blir det lite chat.