måndag 7 juli 2008

Besökt Storegården idag

Och av en händelse träffade jag Anna där!

Jag hittar nånting fint VARJE gång jag är där! Denna gång blev det en behändig "bricka" med handatag på mitten som man kan bära med en hand, mycket snitsigt, och så fin den var också! Matchar perfekt mina kryddburkar som Jörgen hittade på auktion för ett par år sen. Vad det nu ska vara bra för, dom lär sällan träffas..
Och en necessär, den kommer väl till pass när vi reser på husvagnssemester.
Och så det viktigaste, doppchokladen! Den heter förmodligen något mycket finare, men det är meningen att man ska doppa frukt och annat som passar bra till choklad i den. Och det är sååå gudomligt gott! Ni som adrig provat: Gör det! Genast!

Apropå träffas så ska jag träffa min bästis Åsa imorgon!!! *Tjohoo* Vi träffas med lite tur en gång om året, men i goda tider pratar vi nästan dagligen, om inte annat så blir det lite chat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt sjukt att vi träffades där! Men alltid roligt att se dig, du e ett energiknippe utan dess like. Göör fin bricka kan jag intyga.
Kram

Linda sa...

Ja brickan var toppenfin, men jag vette tusan om "bricka" är rätt ord för den... Är också hemskt sugen på ngt dylikt, så bra när man ska ha ut fikan och bara har en hand ledig (inte ovanligt)

Var tvungen att gå in och titta på storegårdens hemsida. ÅHHH! Jag vill nog ha... allt! =) Dit ska jag åka, snart!