lördag 14 november 2009

Massor...

Jag har hunnit en hel del sen sistens.. Har inte blivit av nån bloggning.. Var sjuk förra veckan. Hög feber, huvudvärk från helvetet... Svinen? Ja, vem vet.

Jag har också gått andra kursen som innefattar egenkontrollen och lite mer av matsäkerhet,snart kan jag lägga diplomen på hög..Det var uppfriskande med lite kurs för en hemma-mamma som mig, har ju inte direkt några arbetskamrater här hemma :)
Här gör vi lite korv hemma hos Ingela, Malin och jag. Ingela har fotat. Som ni ser var det väldigt roligt, jag har aldrig gjort korv förut och vi skrattade nästan hela tiden :) Ohjälpligt ...
Julkorv och fläskkov blev det den här gången. När Jörgen har byggt en rök, tänkte vi avancera med salami och grillkorv.
Lite hästnews:
Mycket starter kommande veckan.
Jörgen kör sin mammas häst på Färjestad på måndag, Cinderella Sign. Kanske lite väl hårt tippad, men va sjutton, vill ni spela så är det inte fel.
Tisdag går Dangerous i ett autolöp på Axevalla på tisdag, hon har varit helt kass ut,men lite mognad och ett par rejäla boots gör nog susen! Hon brukar alltid vara bra efter ett uppehåll, så spelbart, helt klart!
Torsdag startar Henning i ny regi,han anmäldes ut direkt efter att ägarskiftet kommit in, dom tyckte nog att han är i fin form och vill dra nytta av miljöbytet... Här har vi garanterat grymma odds!
Så där, där fick ni precis lite gratis spel-info. ... *hahaa*
Och JA! Jag har idag hämtat fölisen...Återkommer...