lördag 2 februari 2008

Pappersarbete.

Det är helt otroligt vad mycket pappersjobb det kan finnas för en liten hobbybonde som oss. Sänder en varm tanke till alla storbönder!

Har fyllt i och grejat med beställningar av öronmärken, både till dom nya kalvarna och för fåren.
Och så har jag två stycken genbanksrapporter att få iväg, nu fattas bara vägning av djuren så är det klart för att skickas..

Och inte tala om pass eländet för våra ponnyn! Det har krånglat nu en länge tid, ansökningrana har varit försvunna osv. Har inte fått tag i uppfödaren och massa krångel. Nu är äntligen ansökningarna upphittade på förbundet och det enda som fattas är DNA analys av föräldrarna och föeln.. Då har deras pappa försvunnit in i anonymiteten.. Nu ska jag söka efter honom utan att veta vad ägaren heter .. det blir nog jätteenkelt.. :( Allt vi behöver är lite tagel i ett kuvert.. :(

Tillbringade timmar i telefon igår och får fortsätta på måndag. Kom på att ifall vi har EN FRUKTANSVÄRD tur så har någon annan gjort DNA analys på honom och då borde det finnas på SLU. Önska mig lycka till, tack!

2 kommentarer:

Anna sa...

Lycka till, så klart!
Vet att dina bullar är supergoda, så jag förstår Jörgen! Härligt med en så bra barnmorska, det är värt precis hur mkt som helst.
Kram

Anna sa...

Förresten.. en ny granne? Vad kul, hoppas det är en riktigt GOD granne.