söndag 10 februari 2008

Sköna söndag

Vilken lugn och härlig dag.
Hälsade på hos våra nya grannar och brorsan på förmiddagen och så tog vi stan på hemvägen och hämtade lister till vår nya garderob ..

Eftermiddagen blev jag ruskigt trött och låg i soffan och nickade till lite medans Joanna sov o Elina tittade på nalle Puh.
Fast det fick jag, för jag hade iallafall skottat skit åt all djuren innan. Jag tycker lite grann att jag borde fåen liten medalj för att jag så tappert kämpar med skiten i leran, det är ju knappt framkomligt för vanligt folk med skottkärra!

Tjejerna var ute med mig sen och vi red lite på Joannas ponny.Men han är inte direkt någon ponny för småbarn, funderar allvarligt på att byta ut honom mot någon mera lämplig. Elinas ponny är ju den bästa barnponnyn på jorden, och ändå är dom helbröder!?!

Jörgen körde jobb med Henning, och han är ju alldelss salig efter varje gång! Nu tittar vi efter något lämpligt kvaltillfälle, den där kommer ju att tjäna pengar!

Igår krockade jag med dörrkarmen till vardagsrummet, är lite klumpig.. Idag snubblade jag på staketet och djupdök i leran.. Suck..vad ska man göra..

Inga kommentarer: