torsdag 28 februari 2008

Vår picknick

Inget kan få igång våra tjejer som ett löfte om picknick.. I förmiddags var det sånt härligt väder att jag förslog förmiddga fika utomhus. Vilken fart det blev, jag han knappt vispa ihop chokladen förran tejerna stog påklädda med varsin ryggsäck färdigt att packas med fika!
Vi traskade bort till vår stora Ek i en av beteshagarna, det är världens mest perfekta picknick ställe. och det var underbart skönt att sitta där och sola!

Idag har blommade krokusarna så fint och såg att klängrosen hade skjutit flera decimeter långa skott med blad på.. Ur led är tiden..

Om jag inte skrivit det tidigare så har vi anmält Henning till kval på tisdag. Vi får se hur det går med det. Undrar just vad man anger för strykningsorsak ifall vi är på BB ????

Jörgen är på kurs..idag och imorgon. Och jag ska åka till barnmorskan och får ta med mig tjejerna för jag har ingen barnvakt..
Barnmorskan tyckte inte det fick spela nån roll vad jag fick för tid..hon trodde nog att det skulle ha högpriotering oavsett när man gått mer än en vecka över tiden... :) Det kan man ju tro..*fnissar*
Så hon lär väl smälla av när jag kommer med två tjejer med mig..Hon tyckte nog att det var tillräckligt att jag var ute o vinglade störtförkyld höggravid alldelss själv senast .... :)

Inga kommentarer: