måndag 3 mars 2008

Alltid är det nåt..

Jörgen hoppade lite för högt ifrån och trampade snett på vägen ner.. och nu har han fördärvat fotleden.. Tjockt är det o gör jätteont..Har dividerat om vi ska åka in eller inte..men efter att ha konsulterat moster Eila så stannar vi hemma över natten och funderar på det imorgon bitti.. Han får ju bara ett bandage ändå på akuten..
Det har vi kunnat fixa själva jag har kylt, lagt ett par bandage på det och serverat lite mediciner ur köksskåpet.. Han klarar sig nog till imorgon bitti..

Som om det inte räckte så verkar Tösen ha lite kolik känning..Det låter väl perfekt med en kolik häst med en enbent och en höggravid?

Annars så har Joanna varit nästan heladagen hos Mummu och lekt med Filippa, hon var också där. Vi andra åkte till stan o gjorde ärenden när Jörgen kom hem från jobbet.
Passade på att äta på vår favoritlunchrestaurang, det lär dröja innan vi åker till stan o äter lunch...

Nu blir det spännande o se om det blir något kval imorgon...Kan Jörgen gå imorgon bitti? Har bäbisen tänkt att sätta fart snart?..Vilken cliffhanger!!!! :)

1 kommentar:

Anna sa...

Jösses hos er händer det då grejer, men inte det jag hade hoppats på. Han får krya på sig Jörgen och tokhästen med förståss.