torsdag 17 april 2008

Två baggisar

Så har en till lammat.. Två baggar fick hon, hon brukar göra så vackra baggar att det är faktist synd att slakta dom :( Ser redan på den ena vilken läcker man han kommer att få!!!

Dagens övningar har varit att hälsa på hos Alma o Linda och leka. Vi hade med oss lite lammfärs och lagade paj av det. Det blev mycket gott.
Lärde mig något nytt idag. Linda gjorde en "smet" av creme fraiche och ost och majonnäs som hon hällde över pajen, istället för bara riven ost. Det var supergott!! Det läggs genast bakom örat!

Det blev inga stjärnor idag för flickorna, båda trängdes i vår säng :)

Nu ska jag stoppa minstingen också i säng och sedan ska jag plantera ett skott av "hälsoblomma" som jag fick av Linda. Ni vet sån där med krusiga blad som luktar förskräckligt mycket när man rör den! Den ska vi ha i sovrummet, har hört att dom är extra bra på luftrening..säkert bara skrock..men skadar inte att prova!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaha, en sån vill jag ha ett skott av! Måste ju oxå testa.. men vi tar det när du får hallonen, för då kanske sovrummet är klart. Jag har inga lediga fönsterbänkar nu...Kram