tisdag 6 maj 2008

Att man aldrig lär sig säga nej...

Jag blir jämt insyltad i massa saker som jag egentligen inte har varken tid eller lust att göra... Men om huvet är dumt får kroppen lida.. Så det är bara att stå sitt kast. Imorgon tex. är det tipspromenad i Jäla, start klockan 18.30, så den som känner för att sträcka på benen kan ju alltid komma och köpa startkort av undertecknad som sitter på bygdegården från 17.30 till 21.00..

640 kg skrot har jag pyttsat av lite snyggt på återvinning.. Jörgebn lastar på ett nytt lass.. Hoppas hoppas att jag hinne råka o lämna det också på eftermiddan!!!!

Dagen börjar imorgon med BVBC för Miina, läkarundersökning. SDen susar vi till bygdegården härm och träffar dom andra Jäla mammorna. Efter det lunch och sedan med lite tur skrottransport. Och sen var det ju det med tipspromenaden.....

Korna är så himla glada för sitt bete! dom verkar trivas jättebra! vilken tur för dom, där ska dom häcka hela sommaren hoppas jag.
Dom är bra konstiga egentligen. Domm blev genast mycket tamare när dom kom dit, har t.o.m klappat den svarta kvigan nu!?

2 kommentarer:

Familjen Andersson sa...

Här är det en som inte har tittat vad hon skrev.. Orkar inte rätta alla felslagen..ni får läsa försiktigt.. ;)

Anonym sa...

Klart vi gör! Vad roligt för kossorna att de trivs på sitt nya bete! Du måste lära dig att säga nej. Själv var jag på möte igår ang. våra små byskolor. Hamnade t.o.m i BT ;-).