onsdag 14 maj 2008

Dagens äventyr

En hönsbytar resa till Borås med Mummu. Och jag passade på att shoppa BHar, det finns ett utmärkt ställe där som inte kostar skjortan för kvalitetsmärken. En sorts fabriksförsäljning kan man säga.
BHar borde vara sånna som förökar sig självt i garderoben. Det är nästan omöjligt att hitta en perfekt..och när man väl hittat någon ganska bra så kan man ge sig på att den inte finns nästa gång längre! Men man kan inte köpa på sig många heller på en gång.. Ibland är dom rackarna luriga, dom kan verka helt perfekta, men när dom utsätts för the-ultimte-test, alltså en vanlig dag hemma på landet kan dom vara hur kassa som helst. Dom flesta BHar kan man ju strutta omkring finklädd utan att göra något och då kvalar ju nästan vilken som helst in. Men svinga grepen och kryp lite i dom, då sållas agnarna från vetet!

Idag känner jag mig bara trött och mosig. Tänker chocka mig själv med att gå och lägga mig i tid. Undrar om jag håller på att bli sjuk eller om jag bara ångat på för mycket dom senaste dagarna?

Inga kommentarer: