söndag 4 maj 2008

Lyft skrot idag

Visst har jag det! Alltså lyft skrot på riktigt, inte så där på låtsas som jag vet vissa gör. ;)
Har lastat hela släpkärran full och imorgon bitti bär det iväg till återvinning med det.m Hoppats det är enkelt och dom betalar bra, vi har nämligen några ton kvar..

Vad har vi gjort mer idag?

På morgonen rivstartade jag med att baka en banan o chokladkaka, receptet finns här på bloggen i en länk till vänster här..
Det blev en ovanligt god banankaka, det är annars ingen favorit, men med lite choklad så funkar det mesta tror jag!!!
Sen fortsatte jag med en frusen moccatårta, kom på att det skulle nog morsan gilla bättre, hon fyller nämligen år på tisadg.. Men enligt säkra källor är hon upptagebn då så vi passade påm att fira redan idag. Som present fick hon hjärngymnastik i form av en web kamera som hon ska instalera själv :)

Jörgen drog till mossen och skulle fixa det där stängslet som även kallas djävulens -påfund, av migh alltså. Är ingen fantast av taggtråd, det är säkert praktisk till kor..men nåt annat bra finns det nog inte med det.

Under tiden skalade jag av näst sista tackan på ullen.. Har ett par stycken som har hamnat lite efterkälken, men snart så lägger jag klipparen på hyllan ett par månader!

Efter en stadig lunch på korv i ugn och potatismos (är det bara jag som är gnällig, det går ju inte att finna nån bra potatis nu längre? hur kul är det skala något som känns som stressbollar i handen?)

Var var jag nu då..? Jo, efter maten tänkte vi prova lite försiktigt vad våra kor skulle tycka om att åka kreaturskärra till mossen.. Detta skulle jag kunna skriva en halv bok om. Men hur som helst så fick vi på dom efter diverse problematik.. Den som vill veta närmare kan ju fråga, men så mycket berättar jag att lite kofösare är vi ;)
Dom kom till betet till slut och verkar helnöjda med det.

Nu kunde även kalvarna komma ut när morsorna var utom hör och skrik håll.

Mina stackars blogg börjar bli längre och längre...undrar just om det är nån som snart orkar läsa dom längre?

2 kommentarer:

Anonym sa...

JAG LÄSER!
Tycker det är underbart roligt att följa med i vad som händer, särskilt eftersom min tumme sitter fast så illa i ....
Vad fin han e Alfred!
Kram

Sarah James Larsson sa...

Jag läser också! De får blir hur långa som helst.
//Sarah