måndag 9 juni 2008

Bytte recept..

Det borde nog kallas månadens recept.. Men va sjutton..nu heter det så.. :)
Jättegott blev det! Mycket bra recept, prova så får ni se! Och det är säkert inte fyskam med jordgubbar eller äpplen heller!
Måste provas, inom kort är det ju säsong för det med!
Förövrig provade jag för första gången inkokt rabarber.. Ser mycket mystiskt ut, men smakar helt OK. Med stjärnanis,dom är ju så gulliga!

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vilken fantastisk god paj!!! Jag bakade den med jordgubbar och vad kan jag säga? Extas! =) Tog bort 1dl socker med tanke på att jordgubbarna är söta i sig. Nu har jag ätit paj så magen ståe i fyra hörn. Så gott, men jag har nog ätit för tre! =)

Det här receptet ska jag rama in och sätta upp på väggen! =)

Familjen Andersson sa...

Eller hur!!!!!

Linda sa...

Idag hade vi besök och naturligtvis bakade ytterligare en jordgubbs-kladd-paj. Alla tog om flera ggr och den jättestora formen (dubbel sats...) räckte inte så långt som väntat, även om alla blev mer än övermätta! Bägge två gick dessutom hem med receptet avskrivet på varsin lapp! =)

Har vaniljsås kvar sen dagens paj, den måste ju ta slut... Så i morgon får det nog bli rabarbervarianten. Förstår du vad du och detta recept gjort?! Lagom till vi ska till ullared kommer jag dra stl XXL. En paj om dagen är INTE bra för magen... (den växer, jag lovar!)