torsdag 26 juni 2008

Jag är ingen datasnille...

Lyckades göra mig av med några kommentarer som jag skulle tillåta publiceras.. vet inte vad som hände..dom bara försvann..hoppas dom kommer tillbaks nån gång.. ;)

Ikväll har jag hjälpt Sarah på Storegårn´n med en sommarkalas. Vilken trevlig tillställning och va mycket folk!!
Jag hällde upp dryck så fort jag hann och det gick åt som smör i solsken!!

NU FINNS DOM jordgubbarna alltså! måste snarats komma iväg o plocka!! Vad tror ni, blir dom sura tro om det springer några huliganer mellan raderna och stampar jordgubbar medans jag plockar..? Det är nog säkrats att lämna dom någona annanstans..
Som Miina, hon har varit hos Mummu o Moffe ikväll för första gången alldelss själv! och hon klarade det jättebra! kan ni begripa vilken stor tjej hon är fast hon nyss föddes!

Jag vill passa på att beklaga mig över min oförmåga att lägga in bilder.. Vi har lyckats ställa till datorn så pass att det funkar inte att få in programvaran för kameran.....

1 kommentar:

Linda sa...

"Vad tror ni, blir dom sura tro om det springer några huliganer mellan raderna och stampar jordgubbar medans jag plockar..?"

Äh, det är inget att bry sig om! Jag tror tjejerna kommer ha munnar, kläder och händer fulla med jordgubbar, kanske måste vi väga barnen före och efter besöket för att betala för det dom har ätit? (undrar om de väger mammor också...Misstänker att en och annan gubbe slinker in i min mun också! =)) Det är ju inte barnförbud på jordgubbsplocken (eller?!)