måndag 2 juni 2008

Stackars er

Som går in här dag ut o dag in.. och aldrig är det nån som skrivit nåt.. *skäms*
Det är ju spå varmt att man nästan kan dö.. Det behöver ju knappast ältas mera.
Ungarna är bruna som pepparkakor. Jag har ett dilemma med det. Dom vägrara kläder, dom vägrar skugga och att vara inne är inte att tänka på. Full fart i solen är det som gäller.. Men nu säger ju dom som vet att solkräm är farligt. Hur man än vänder sig så blir det cancer till slut iallafall verkar det som..

Kossorna, dom verkar trivas väldigt bra hos grannens tjurar, dom kommer nog inte hem av sig själva iallafall, det är en sak som är säker. Samtidigt har vi konstaterat att vi går inte i närkamp med gammeltjuren heller, det känns inte helt okej efter att ha studerat honom några dagar...

Idag har jag fått flaskor o burkar. Vi beställde ett gäng, Anna o Ingela o Ingelas granne. Så nu ska det bli saft o sylt så det knakar på hyllorna snart. Börjar med att göra en sista sats syrenvin, det är nog inte för sent än. Sen kanske jag fyller på med någon rabarber dricka, ifall jag tigger till mig lite mer rabarber :)

4 kommentarer:

Ulva sa...

Har ju glömt lösenordet ju!!!!!!!!!

Men nu kom jag på att jag inte behöver det. Inte så snabbtänkt alla gånger :)

Anonym sa...

Ja, bada är kul när man är gris, fast en del grisar är rena rama kycklingarna, så det kanske inte blir så att han ligger där hela dagarna. Jag brukar ibland slänga i lite hel korn eller nåt som "lurar" i dem, för att de inte ska glömma bort hur skönt d.-et är. Undrar om det är för mig el. sig själva som de badar...tihi

Anonym sa...

hej Anderssons farm!!!
Bor i Storuman Västerbotten och tycker mycket om fläder men har hört att man kan göra saft och vin av syrener istället!!
Sökte på nätet och hittade många teorier men du har verkligen gjort det!
Nu är jag så fräck att jag ber dig om receptet för ny har syrenerna börjat blomma och det verkar jättegott.Snälla!!!
Varma hälsningar Inger Åberg
inger.aberg@hotmail.com

Anonym sa...

Tack för receptet på rabarberpaj ska gå och göra den nu /Inger