torsdag 31 juli 2008

Vad ska man skriva..?

Det har varit en jobbig dag för stackars mig..

Miina får tänder och så är det ju för varmt för henne..då måste hon hänga på mig hela tiden.. Jag har ont i handlederna av att ha burit henne från morgon till kväll..konstant! Och hon har sovit ungefär en kvart varje timme..lägger jag henne ifrån mig vaknar hon inom 10 minuter..

Men det tittar fram en liten pigg i underkäken :)

Konstigt nog har jag fått gjort lite iallafall... grejat lite med ankgården och släppt ut dom där på premiär bad och så har jag pysslat om hallonbuskarna. Klippt lite gamla grenar och rensat ogräs.
Inte vet jag när dom ska klippas egentligen, men dom såg ut att behöva sig lite klippning! av bara farten rensade jag bort dom stora grenarna på krusbären också och fyllde på jord och la flis runt. Snyggt blev det iallafall..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! Du ska klippa bort de grenar som burit frukt och du kan göra det när som helst efter att du plockat frukten, men helst innan vintern. Annars ska du inte klippa något på hallonen, för då tar du bort det som ska bli hallon nästa år ;).

Hanneles paradis sa...

Rätt tid att klippa bort hallonen nu, bort de gamla grenar, när de slutat ge skörd.
Kiva kun piipahdit sivuillani, neljän lapsen äitinä en ole aina voinut kantaa lapsian (även foglossning), silti ovat olleet tyytyväisiä...