torsdag 14 augusti 2008

Hjulaafton och styrelsemöte

Jörgen, Elina o Kai har varit på hjulafton idag och träffat hjultomten.

Vad har jag o Miina o Joanna gjort under tiden?? Suttit o lyssnat på gubbar som sitter o mal..

Det ska nämligen bli kräfftskiva i Jäla. Och den ska gå av stapeln den 23 augusti i en av våra hagar.. den intill den stora dammen och eken.
Moster kommer och dansar magdans för oss ute i det fria och så har vi naturligtvis en pub på byn.
Låter det som en helt OK kväll?? Passa på o va med då, alla får plats, hagen är rätt stor!
Det som vi kunde skippat för min del då är väl att det ska till med allsång också... O så ska det vara sånna där lotteri o pil o bollkastningsgrejer.

Hoppas det blir riktigt roligt. Så det är värt att genomlida en massa möten...

På söndag sedan döper vi Miina. Det blir en mindre ceremoni hemma på gården med lunch före och prästen kommer vid 14.00 och sedan tar vi väl en kopp kaffe med ngt gott till. Alla som känner sig manade är välkomna även då. Jag kommer inte att skicka ut inbjudningar. Så den som inte kommer får skylla sig själv!

3 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Vi anmäler oss till dopet! sådana högtidligheter kan man ju för allt i världen inte missa!

Familjen Färnevik sa...

Nästa gång du ska döpa barn får du skriva datum så jag slipper komma i onödan! *flinar* "På söndag sedan döper vi Miina" det var ju lätt att tolka som att du var idag ju! (åtminstone för mig!) Å andra sidan fick vi ju lunch iaf, tur det! ;-)

Familjen Färnevik sa...

Är det bara jag som skriver här!?! ;-)

vi får hoppa över kräftskivan, jag har fallit till föga för makens åsikter. Han hade gärna gått på eran kräftskiva också, men ville helst av allt till grannarna eftersom vi missade deras förra partaj. Vill inte att grannarna ska tro att vi inte vill umgås med dem ju!

MEN jag hoppas du kommer ihåg ditt förslag om en egen liten kräftfest (med eller utan kräftor) sedan?! Kanske kan vi bjuda in ytterligare personer vi kan stå ut med att umgås med en hel kväll... ;-)

På söndag kommer vi iaf (för det är väl nu på söndag, och inte... nästa månad? eller förra? *flinar*)