tisdag 12 augusti 2008

Lite fuktigt i Årjäng....
Jag är absolut beredd på att nominera Årjängstravet som den barnvänligaste platsen i hela Sverige. i särklass bland tarvbanor iallafall ;)
Finaste lekparken som tjejerna har lekt i, djurpark och t.o.m. karusell! Det kom även en gammal farbror med käpp och gav tjejerna 16 kr att köpa godis för.
Men Dangerous vill nog aldrig mer åka till Årjäng. Hon verkade inte trivas alls.
Först och främst var vi sena pga vi fick besöka depån efter vägen, fick punka på transporten. Som lite extra grädde på moste hade reservhjulet dessutom rostat fast i sitt fäste. Tack o lov har inte maken tummen mitt i handen och hade även universlaverktyget bultsax i bilen så ordnade det sig och vi kunde fortsätta.
Att komma till Årjäng är som att åka tidsmaskin!! Samma folk sitter på precis samma bänkar som dom alltid har gjort. Dom åldras ju inte ens!!!
Det är helt klart roligt. Och konstigt nog verkar dom flesta känna igen mig också, det känns lite förvånande. Med tanke på att i Eskilstuna finns det inte så mycket folk som känner igen en längre...
Just det, dagens resultat, det blev inte strålande. Det avr ingen drag i märren och hon hade skyhög puls efter loppet. DVS. hon gick inte ner i puls som hon ska.
Utredning pågår.
Men regnade gjorde det!! Som det öste ner har det inte gjort på hela sommaren! Och där gick jag med tre små barn. Dom större hade ju regnkläder..men jag o Miina..vi hade bara en regnjacka att dela på. Det var inte mycket att hänga i julgran! Hade ju inte räknat med sånt sanslöst oväder.
Inte hade jag nåt ombyte heller. Ungarna fick ju torra pyjamasar när vi satte oss i bilen.. men jag fick en fleecetröja av Jörgen och så lindade jag bärsjalen som kjol..Alltid nåt ;)

1 kommentar:

guba sa...

Blött i Årjäng, blött hos mig, nu räcker det.
Bättre lycka mad kusen nästa gång.