tisdag 30 september 2008

GI

Dom som inte vet, jag har köpt ett recept bok med GI recept som nu är så populärt.. Och gott också!
Jag har övningskört lite recept och det mesta har varit jättegott.
Varför nu detta? Det är väl uppenbart, jag vil inte handla nya kläder *rodnar* Alla som sett mig vet ju att jag är rundare än vanligt..
Men än så länge övar jag in rätta tekniken.. Så länge jag ammar tänker jag låta saker o ting vara som det är.. Men sen, sen ska ni få läsa glass-abstinensblogg och jämmer och elände.

Och vet ni vad, jag skrattar redan åt mig själv..nästa måndag, då drar en yogakurs igång i Jäla.. Ja, vad gör man, det är väl bara att haka på... :)

Annars skulle jag kunna ge rätt mycket för att ha skolgympa ett par gånger i veckan. Det var roligt det, saknar jag verkligen.

I Sverige får man en boll och "seså, spela volleyboll" eller vad det nu råkar vara.. Jag spelade volleyboll första gången i sjuan. Men trimmat surv och smash hade vi gjort sen trean. Fattar ni skillnaden ?

4 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Yoga, det var det värsta! Hoppas du tycker det är kul!;-)

Anonym sa...

Att äta fetsaker och andra onyttigheter när man ammar är helt fel. Det är bara ett försök att få ett falskt alibi. Bäbisen behöver verkligen inga onyttigheter på det sättet. När man ammar ska man helst dra ner på godsaker.

Anonym sa...

Ojoj.. den där anonyma kommentaren var ord och inga visor.

Ville bara säga att jag varit här och hälsat på,... igen...

Kram

Familjen Andersson sa...

Jag gör ändå som jag vill :)

Äter nyttigt gör jag alltid, men jag äter glass och framför allt för stora portioner mat, arbetar inte fysiskt längre men det har förbigått matvanorna.
Sen ger det en extraväxel om man gör sig till med nya recept! Som GI.

Och ska väl förtydligas att amningen är inget alibi för att äta godis, verkligen inte. Det får stå för den själv som säger så.