söndag 21 september 2008

Nejdå, än har inte vintern oss i sitt grep :)


Lite, lite mer sommar får vi nog innan det är slut ... Titta här bara!

Flyttade över våran ko, som inte ska slaktas, till det nya betet som jag stänslat i helgen. Och baggarna..och Tösen får gå där ett tag..

Jag vet inte vad jag gör uppe så här dags.. men jag kommer att ångra det imorgon bitti.. I mitt nästa liv ska jag lära mig att lägga mig i tid.. Om man ändå fick ligga och tryna på morgonen så länge man vill.. Men inte då.. Vi har ju några som kommer vara jättepigga senast 07.00 och vill ha gröt :)

Förresten.. jag lyckas ändå inte tryna särskillt länge.. Kämpar jag till 09.00 så kliver jag sedan upp med huvudvärk samt ryggont, garanterat, det slår aldrig fel.. Det är nog säkrast ändå att hålla sig ifrån sovandet.. Jag fattar inte mig på dom som kan ligga i princip hela dagen och bara slöa.. Dom måste må helkasst av det?

Jag provade en gång på gotland att bara ligga och läsa och sola och inte göra nåt särskilt en dag.. det var riktigt plågsamt.. Och jag skojar inte, jag försökte verkligen!

3 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Vad fin hon är, kossan! Så ni ska behålla henne iaf!?

Familjen Andersson sa...

Hon får dispans till nästa år... Om hon inte skulle råka bli supertam innan det är hennes tur.. För då, kanske, kanske hon får va kvar..)

Familjen Färnevik sa...

dispans! *skrattar* Jag hoppas det går vägen för lillkossan, för hon är så söt! =)