tisdag 2 september 2008


Potatis potatis, visst är det härligt med potatis :)


Kolla vilken rackare, äppelträdet blommar nu!

Idag har jag upplevt nåt mycket märkligt. Var på ett loppis i Ulricehamn.. Vi var lite tidiga och vi ställde oss på parekeringen och jag ammade Miina medans vi väntade..

Det kryllade av folk där!! Kön ringlade sig lång redan 20 min. innan öppning.
Jag började tro att det var något myckket särskillt med den här loppisen... Folk trängdes som galningar o man kom knappt framåt eller bakåt. Ungarna blev rädda o grät flör att det var sån trängsel, folk slogs nästan om sakerna..

Men det var ändå bara en helt vanlig loppis... Inget märkvärdigt alls.. Enda jag kunde köpa var ett babygym till Miina, i plast. För 20 kr.

Nu har jag köpt stolar.... Det fick bli superbilliga stolar på Jysk.. Fast dom var snygga o sköna, sånna där helklädda i nån konstläder antar jag.. Bruna.. 300 spänn per styck. Det tyckte jag var överkomligt på extrapris.
Jag har ju insett att jag inet hittar mina drömstolar.. Då kan vi ha dom här så länge medans ungarna är små och så letar vi efter dom perfekta stolarna under tiden :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Loppis som är kul! De kanske bara var lite sugna på att spendera de få kronor som var kvar i plånboken efter semestern! Grattis till stolarna! Kram