torsdag 25 september 2008

Så här smidigt försvinner en halvåring uppför trappen :)
Observera den slitna trappan. Den skall målas blå. Jag fick mod till det av besöket hos några vi känner, som också läser min blogg ;) som har en vrål-cerise trappa och det var jättesnyggt! En typ dalablå är ju liksom blekt i jämförelse.. Sedan ska det klistras på bokstäver , rakt och ärligt plankat från Sarahs butik.....


7 kommentarer:

Skumme sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Skumme sa...

Ja, det ser ut att gå undan! Värre när de ska nedför sen bara...

guba sa...

Trappor går väl an, alla mina tre barn har vid några tillfällen följt efter mig upp på tak via en stege. De har råkoll och är jätteduktiga på stegar.

En cerise trappa? Det har ju vi, var en aning skeptisk när frugan målade den första gången men hon kan sådant där, eller så har jag vant mig.

Familjen Andersson sa...

Hon får allt låta bli stegarna ett litet tag till ;)tills hon blir ett iallafall..

Det är er jag menar! Det finns nog inte så många med cerise trappa! Måste erkänna att jag hade aldrig kommit på själv att välja den färgen.. Men det var ju hur häftigt som helst!

Familjen Färnevik sa...

Det var en företagsam tjej! Tar hon sig bara nedför i samma stil så går det nog fint det också, om ett par veckor ller så! ;-)

Spännande med färgstarka trappor, inte precis någon vanlig företelse! Blå blir säkert jättefint! Cerise låter väldigt modigt, kan knappt se det framför mig ens. Som du sa, dalablått är blekt i jämförelse! :-D

guba sa...

Har skickat en bild på trappan till T så får hon visa er den om hon vill.

Familjen Färnevik sa...

Tjoho, super! Fram med bilden nu, T! :-D (vem vet, kanske bygger jag också en trappa och målar i stark färg efter den kommande inspirationsbilden! Orange, kanske?! ;-))