måndag 5 januari 2009

Mina presenter

Är dom inte fina!!! Fatet fick jag från Svärföräldrarna, det simmar små orkide-ljus i vatten ifall det inte syns.. Och Hästen! Den är ju helt underbar! Den har jag suktat på hos Sarah (Storegården)sen länge... Av maken fick jag ett par jättesköna tofflor, dom är ej på bild..

Jag måste dessutom komma med ett dementi ang. förra inlägget.. Jag brukar visst få present av en till..Min bästis Åsa (livet på landet) Brukar faktist skicka ett paket på min födelsedag varenda år. Det har hon alltid gjort även om jag är världssämst på att ens komma ihåg hennes födelsedag..

Tårtan, den är redan en klassiker. Hur är det möjligt att jag inte kommit på den förut??? Kaffeindränkt chokladbotten med banan och kolasås inuti..Kokade den ganska länge så den blev tjockare än vanligt. Garnerad med vispgrädde och riven mörk choklad och vindruvor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmmmummmmma! Det lät riktigt gott med en sån tårta! Fina presenter fick du också! Utgår från att dagen var så kanon som du förtjänar. Kram

Skumme sa...

Grattis en dag i efterskott! Kakan ser smarrig ut, du kan väl fira fler ggr? ;-) Kul att se att du är igång med stegräknandet också!