onsdag 4 mars 2009

Maränger och annat


Har idag bakat maränger och en Silviakaka som jag hittat receptet på hos Minigrisen. Det är inte så att vi ska frossa, utan det är till välgörenhet. Dessa små raringar kan ge nån krona till barn i Pina Palmera. Det är loppis i Kyrkans Hus på söndag. Titta in där om ni har möjlighet!
Jag har haft kökstjänst hela eftermiddagen känns det som, jag har plockat ihop en smörgåstårta tills imorgon. Ska dock gå upp i ottan och garnera den.
Våran lilla Miina blir stor tjej på lördag och fyller ett år. Hon ska firas redan imorgon på våran mamma-barngrupp här i Jäla. Det får duga som barnkalas. På lördag kväll samlas nog familjen (antar jag?) för att fira våran minsting.
Gjorde en marängbotten också när jag ändå var i farten, funderar på att baka in den i nån tårta eller nåt i helgen......
Det är roligt att göra maränger! Sen kanske det inte direkt är nån som äter maränger, men nån marängswish kan man ju alltid stå ut med! Glass, maräng, banan, choklad-sås och lite strössel och grädde.
Eller en specialare som jag lärt mig av min Svägerska , glass, maränger, grädde och BLÅBÄR. Så ofattbart gott!!!!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Roligt att JAG kan ge DIG ett recept för omväxlingsskull och dessutom på en kaka. Nästan så jag sträcker mig till taket och ritar ett kors. Glada nyheter inne hos mig!