måndag 20 april 2009

Helgrapport

Biltvättshjälp alla blev rena ;)


Helgen kom och gick.. Jag undrar lite varför det inte kan finnas fler timmar på dygnet så man skulle hinna med lite mer... Jag vill ju aldrig gå o lägga mig, särskillt inte nu när det är ljusa och fina kvällar!

Fredagskvällen vände jag hamburgare på lokala bygdegården. Vi hade en pubafton. Det är lite mysigt. Ingen anstroming precis men det kom dom som brukar och alla verkade ha trevligt.

Ang. inridningen av Henning, så tog jag mig samman och klev upp och red en liten tur. Om vi bortser ifrån några smärre incidenter och att kärringen har blivit gammal o feg så gick det väl ganska hyffsat.
Henning blir nog ridhäst han med.

Jag är å himla trött på alla fördomar om travhästar och vill härmed slå fast att dom som inte klarar av att rida en travhäst har felet hos sig själv och inte hos hästen.
Henning som absolut inte blivit riden står som ett ljus när jag ska kliva upp, behövde kliva av efter vägen och sen var det bara att kliva upp igen. Det får man ju jämt höra att travhästar inte står still när man ska upp. Vilket skitsnack, dessutom behöver man väl inte vara tyngre i arslet än att man kan hoppa på ifarten ;)

Den andra klassikern är att dom inte kan galoppera. Jag har haft flera travhästar som jag galopperat med första gången dom blir ridna. Vilken ridhäst gör det??

Inga kommentarer: