fredag 5 juni 2009

En kväll i Halmstad

Årsdebuten klarade hon med den äran. Fick ett bra lopp, vilket är förståss det viktigaste. Men att hon var fyra gjorde inte ont heller, hon var med i främre träffen. Hon kom i mål på 17,2, segraren på 16,9 så ni förstår att hon kunde lika gärna ha varit placerad. Fröken Dangerous har bara lite svårt att växla tempo, men det kommer!
Hon har ju mognat massor under vintern, hon gav sig i väg från volten också helt utan studsning eller annat som gör en hästägare nervös när man står vid sidan av... Ni ser själva på videon.

Jag har också mognat. Jag får inte längre krampanfall av att inte agera hästskötare. Flanerar omkring med Miina på armen som vilken hästägare som helst. Börjar klimatisera mig på publikplatsen också.

Miina tjänade också pengar! Hon hittade massa skatter nämligen på publikplats. Hon samlade famnen full av pongar... Och däribland hade nån slngt i tjugolapp också. Den stoppar vi i spargrisen.

VARFÖR i HELVETE ska folk slänga pongarna omkring sig på platserna??? Vad är det för grottmänniskebeteende bland vuxna människor???
(Nog för att Miina var glad för det)

Fats det kan ju bli värre...hellre får dom slänga dom rakt av... Det VÄRSTA är ju om dom i vredesmod måste rivas i miljoner småbitar. För då har den stackaren att göra som ska städa upp dom.... Man får helt enkelt krypa på alla fyra och plocka småbitarna för hand, man kan inte använda den där plockmojängen då.
(Ja, jag har städat publikplats ibland)


Defilering
Dangerous gör en provstart

Klar för start!


Det märks att det är snart midsommar. Det var ljust och fint när jag var på väg in för att sova vid tre-snåret!
(Vad är det för en konstig ram som ligger på gräsmattan? Jörgen har gjort en sandlåda, den saknar bara sand just nu..)
1 kommentar:

Anonym sa...

Så kul att det gick bra! Ha en härlig helg! Kramizz