söndag 7 juni 2009

Kval, familjedag och lite mer fågelblogg

Henning kvalade in idag i fullt godkännd stil. Han börjar växa i rocken han med även om han har en bit att vandra än. Notera trasiga vänsterdäcket på bilden! Han blev litegrann påkörd bakifrån och ena däcket small, han kämpade ändå, på fälgen, med innerslangen runt hjulaxeln och yttergummit slängandes..
Icas familjedag. Vad vi hade fullt upp ungarna o jag! Vi skulle hinna åka karusell, gå igenom lott- och chokladhjulsstånden och gå på provsmakningar och hoppa hoppborg ... Mellan värmning och loppet..VI HANN!

Den här lilla starungen har idag haft rejäl tur med sig! När Jörgen öppnade verkstadsporten så kom det utflygandes en sparvhök! Vi stog som frågetecken...
Lite senare sprattlade det på verkstadsgolvet och fram kommer denna lilla vän. Förmodligen flög han in och var jagad av höken... Dom kanske flög i fönster bägge två och låg avsvimmade när vi stängde dörrarna?


2 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Fantastiskt att Henning fixade biffen trots masakrerat därck, bar jobbat!

Gisses, ni samlar visst på fågelugar där borta i Jäla! =)

Skumme sa...

Duktigt av Henning! Familjedagen tänkte jag vi också skulle åkt på (men så fick vi kasta oss iväg och hämta hem en tjur i stället)! Kul att ni fick trevligt.