måndag 7 september 2009

Mästerodlaren och Marknad

Chockade mig själv med att komma tvåa i grenarna Bukett och Skördearrangemang. Här ett litet smakprov, hann inte ta så mycket bilder och här är inte alla bidragen på plats än. Gissar hejvilt att det kommer bilder och resultat här
Min bukett syns i förgrunden, den med kannan.
Tävlingen var väldigt rolig och det gick bra för alla mina vänner som deltog, vilket gör det ännu roligare. Svägerskan Ingela vann hela rasket för amatörklassen och min kompis Angelica för eliten och min brorsdotter Filippa vann barnklassen, fullpott kan man väl säga!
Angelicas son vann också en gren och sonen på Skumme även så. Våra ungar fick några andra och tredje placeringar i sina grenar.
Vi är med även nästa år, kommer du?

Sicken tur vi hade! Man fick åka häst och vagn!!! Jörgen o ungarna tog givetvis en tur! Mannen på vagnen heter Tobias

Marknadstältet. Vi satt längst in till vänster.


Här sitter Elina och gör affärer. Godis och kakor och lite bröd.
Nu har vi provat det också, att ha eget marknadsbord. och visst var det roligt, även om det var lite tjatigt med .."varsogod och provsmaka.." ;)
Vi hade helt klart kakfrossan inne på bygdegården emot oss, vem sjutton vill köpa av oss efter att frossat så mycket kakor man orkar..Men jag är jättenöjd och kommer att ge mig på det igen! ..Snart är det jul.............1 kommentar:

Anna sa...

Hihi.. men nog satt ni väl inne i tältet fast till höger...:-). Tess älskade dina munkar! Hon åt upp alla vi köpte ;-). Vi ses i morgon, kramen