måndag 2 november 2009

Våran Knasfia :)

Joanna springer iväg för att hämta sin pyjamas. 20 sekunder senare kommer hon tillbaks:

*Jag viker mig dubbel av skratt*

-Mamma,varför skrattar du? *förvånad min*

-Jamen lillahjärtat, VAD har du på huvet??

-Jag hittade inte pyjamasen, men jag hittade Miinas strumpbyxor istället, så jag stoppade lite saker i dom och det blev jättefina horn istället.

Vad månne det bliva av denna dam när hon blir stor? Jag är jättenyfiken, fantasi finns det ingen brist på, även om den bristande impulskontrollen är både på gott och ont.. ;)

Så här års blir man lätt extra baksugen. Har satt igång både vete och rågsurdeg. Vetesuren till höger är helt galen, strax efter den här bilden var tagen, bröt den sig ut med våld från den här hårt förslutna burken.. :oTjejerna är överlyckliga! Våra nya Kindahöns har börjat värpa! Se vilka fina bruna ägg :)

3 kommentarer:

Galtholmen sa...

Kul att höra att den finns sådan bakaktivitet i stugorna runt omkring. Själv är jag glutenintolerant och blev grymt besviken när jag inte kunde få tag i goda bröd med surdeg. Men nu sätter jag glutenfri surdeg - dock med något annorlunda resultat, men det fungerar bra.
Bakar ofta med surdeg till det övriga gänget i familjen. Kan inte du skriva ner hur du gör dina olika surisar. Vore vädligt roligt att se om du har en annan metod... vilket du troligen har eftersom det finns många sätt att göra det på.
Kram o lycka till med surisar o bak
/Ulrika

Anna sa...

Härliga unge! Jag skulle med vilja baka med surdeg.. men jag har inte vågat än. Grattis till nya hönorna och till att de värper! Hoppas du kryar på dig. Kramizzz

Cornelias Cottage sa...

Vilken härlig bild =) Söt hon är!

Hur går det med baggen? Sköter han sig?

Trevlig helg!