torsdag 17 december 2009

Jul-utmaning!

Har ni tid med en utmaning på jultemat?

Jag har lite idetorka på julmatsfronten. Det blir skinka, julkorv, janssons, revbensspjäll, köttbullar, stuvad grönkål, 3 sorters sill, rödbets- och svampsallad, sylta, leverpastej, finska lådor... Men jag vill ha nåt mer!

Lägg ut recept på DIN julspecialitet på din blogg! Den eller dom som har recept som jag kommer att använda skola bli rikligt belönade med en påse handgjorda praliner på posten :)Julpysser med ungarna. Nu börjar det likna jul........... :)

4 kommentarer:

VimleAnna sa...

Känns som du har mer på julbordet än vad man orkar äta :-). Men jag måste ha med lax, både varmrökt och vanligt rökt samt ägghalvor med kaviar! Inga recept för jag tror du kan fixa det ändå.

malin sa...

Ojdå, jag hade inte tackat nej till en påse av dina praliner....men något speciellt på julbordet utöver det du räknat upp....nja skulle vara ris a la malta förstås för det älskar jag :-)

Familjen Färnevik sa...

Ja det var ett regält tilltaget julbord! ägghalvorna, laxen och risalamaltan i tipsen ovan är ju himla gott, själv kan jag inte vara utan brunkål, sirapssmaken är så gott till köttbullarna!

Linda sa...

Lantpaté är mumsigt på julbordet!
Jag köper alltid färdig för det blir godast tycker jag, när man gör själv blir den lätt grynig...

PS. Jag har precis "hittat" din blogg och måste säga att den är jättemysig. Kul med alla bilder på dina djur :) .ds