måndag 7 december 2009

Marknad och Julkrubban

Ett kort jag knäppte imorse på Duvan som spanar över villakvarteren. Jag fick en strålande ide, tyvärr alldeless för sent. :( Blir det nåt nästa år ska jag åka extra-tidigt på morgonen och ta några kvarter med kossan i snöret. Ansluta mig till alla hundkissare. Flanera omkring och rycka lite stressat i repet när hon stannar för att nosa på nån gräskant. Attans vilken rolig grej jag missade där!!!!!!

Julkrubban flöt på i sedvanlig anda, som vanligt hade jag inte riktigt bra tajming på det där när jag ska kliva fram till Josef och Maria för att säga att det inte finns plats på värdshuset men att dom får bo i lagårn istället. Lyckades missa lite båda gångerna, i söndags rusade jag fram för tidigt och idag lite onödigt sent, så går det när man inte har huvudet med sig i genrepet...
Här häckade jag hela eftermiddagen. Kommersen var inte enorm, det kan man inte påstå, men lite halvhygglig iallafall. Jag har iallafall noterat några lärdomar. Nu vet jag vad som gick absolut bäst iallafal! Knäckäpplen!

Inga kommentarer: