fredag 8 januari 2010

Tiden står still..

Ett auktionsynd för massa år sen, den har legat bortglömd på skullen sen vi flyttade hit. Hoppas vi får igång den igen! Jag älskar den! *tick, tack, tick, tack.. ding, ding,ding*
Ett annat fynd från Bruk För Allas utförsäljning. Den här ville ingen ha.. :(
Tur för mig, jag tog genast den med mig hem och nu har den fått en smärre ansiktslyftning och matchar vårt hemmagjorda matbord perfekt!
Jag som sökte som en galning efter en lagom stor möbel på blocket, på dom större loppisarna runt omkring, Alingsås, Tidaholm..över allt. T.o.m desperat på Ikea.. Och så väntade den på mig i Falköping hela tiden!
Om man skulle ta o ploga lite... Hmm.. det fattas nåt ?..?..? Om motorn nån gång ska rasa så är det givetvis när det är rekord i snöfall eller mitt i höskörden.. Men nu har vi reservdelar och den är snart hel igen!


Mustaa makkaraa! Ooh så underbart gott! Jag vet att det är gott, men ändå blir jag lika förvånad hur god den är varje gång... Korsning mellan isterband och blodpudding typ. Provianterade på finlandsresan. Den finns bara i Tammerfors, rekommenderas om ni har vägarna förbi!Inga kommentarer: