lördag 7 maj 2011

Jag har varit på resande fot!

När min kusin råkade ha en plats över på en resa till Sardinien, då ställer man ju upp så klart, man kan ju inte låta en god billjet förgås!

Ett par, tre varv på lokala marknaden ska man ju inte missa. Se på folk, provsmaka och skaffa sig en middag och faktist lyckades jag köpa mig en komplimang också! Jag tycker att svenskarna borde vara lite mer Italienska! När det saknades lite på växeln, tyckte inte jag att det gjorde nåt, men gubben som sålde äggen tyckte det var förargligt och när han inte lyckades växla till sig mynt, la han på lite smicker på köpet. Schysst deal tycker jag =)


Poolen, här har jag precis klivit upp efter några kvällsrundor..man måste ju försöka hålla jämna steg med kalori-intaget när man är på en sån här resa..


I Alghero. Vi hade en hyrbil att tuta o köra med. O tutar, det gör man där =)


En promenad i gamla stan.


Nej, åt aldrig på nån pizzeria...det kanske inte är nödvändigt när man har dom finaste råvarorna att välja på och en riktig ugn tillhands :)


Är man i Italien är ju gårdsbutiksbesök givet.

Egentligen skulle vi köpa jordgubbar, men kom därifrån med både vin och ost och massa provsmak och en härlig pratstund med ägaren som visade sina djur (och skrattade gott åt svenska bönder som blir jätteglada av att se grisar o åsnor)

En bild över vyn från Capo Caccia (där det förresten tillverkas ett alldeless gudomligt rödvin, testade detta här: http://www.lepinnette.com/ristorante.asp?ver=en VÄRT ETT BESÖK! NOTERA DETTA!


På väg till huvudturist-objektet på Sardinien..


Neptunus grottor går inte att beskriva i bild, det måste upplevas!


4 kommentarer:

Sarah James Larsson sa...

ser ut som om du hade en underbar resa. Jag blev sugen på pizza när jag såg bilden från er ugn (och jag som egentligen inte gillar pizza - inte här i Sverige i alla fall). Hade det inte varit roligt att bygga en egen utomhus bröd/pizzaugn? Det har min syster gjort i England. Hon använder den jätteofta tydligen.
Ha det gott.
Kram.

Malin Rosén® sa...

härliga bilder, nu vill man ut och resa! =)

LINA LUNDBERGs MammaLivet på Landet sa...

Vilka härliga bilder, nu längtar jag oxå bort! Ha det gott!

silverglans sa...

hej hej
nej en sådan resa får man ju inte missa!
underbara bilder.
själv skriver jag en blogg om "simple living" på engelska.
kika gärna in!