lördag 26 april 2008

Ballerinor

Hur ska jag kunna vägra Elina balettskolan nu då? Om hon går omkring och nynnar stycken ur svansjön ?
När jag undrade vad hon sjöng på svarade hon att det var balett musik, "när jag blir större, då ska jag börja ballerinaskolan" sa hon.
Då vet jag vad som väntar.... Homn är verkligen prinsessa och ballerina ut i fingerspetsarna och dansat har hon gjort sedan hon lärde sig stå upp..Alla kanske inte vet att hon är en riktig fena på magdans? Hon har lärt sig av moster Eila som råkar händelsevis vara magdansinstruktör :)

Förkylning vägrar släppa sitt grepp, jag hade inte kommit ur sängen om inte Jörgen hade gått upp i ottan och hämtat alvedon åt mig.. Ungarna är jättesnoriga och nu börjar natthostandet.. :( Det är bara Jörgen som börjar må halvhyggligt..

Jag har iallafall fortsatt med mitt desperata kamp mot kaoset, nu har jag gett mig på snickarboden. Det ska banne mig bli ordning o reda på torpet!
jag har lagt upp mina visoner för Jörgen, som vanligt så höll han ju inte med mig till punkt o pricka men lite.. Jag tycket att vi skulle slita ut hela det gamla golvet, rikta det och lägga nytt, ta upp dom två igenspikade fönstrena som ändå finns så att det blir ljusinsläpp från alla håll, dra nytt el och sätta upp jättemycket elkontakter samt riktigt bra belysning OCH riva bort allt skuit från väggarna och sätta upp nya fräscha hyllor..
Det blir nog något åt det hållet tror jag :) Men han gör som han vill, det är han själv som ska stå där, bara jag får bestämma köket så!! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Förkylningen släpper inte här heller riktigt! Vi lever i karantän, både vi och grisarna ;-).
Du ska se att det blir en fin snickarboa till slut, men allt har ju sin tid.