måndag 21 april 2008

Titta sicken liten!


Ja så ser han ut. Klart det blir skillnad, Miina passade på och låg i magen nästan 6 veckor längre än han ;)
Vilken värmebölja det har varit idag! Tjejernas betessäsong har börjat, jag får inte in dom mer än nödvändigt. Helt hopplöst, dom kilar ut så fort man vänder ryggen till.
Försökte få dom att sitta still en stund efter lunchen, dom stannade inne exakt lika länge som glassen räckte, sen var dom ute igen :)
Nåja, det är väl bara för dom att löpa på..men innebär ju ett visst besvär för mig, jag har ju lite saker att göra inne också och kan inte lämna dom ute själva heller..Man vet ju inte vad dom hittar på!
På förmiddagen hade jag städning, var på ett ohyggligt stökigt ställe igår..Kan inte sluta tänka på det.. Hade lite panik och klev upp i ottan idag och satte igång med städning..
Men vi kan aldrig få likadant som det där som vi såg igår, det var verkligen det jävligaste jag sett! Jag SVÄR! "Rent Hus" hade förmodligen gått bet....................................
4 tvättmaskiner hängde ute på tork före lunch. Det är ju så fantastiskt att torka ute! Fick sån inspiration att jag har rivit ur lakanen ur sängar.. Det måste vara det underbaraste som finns med ute torkade lakan. Lyxigt, luktar gott och dessutom är torkningen gratis OCH miljövänlig! Bara fördelar!
Och när jag ändå ångade på städade jag ur min bil också. Det var välbehövligt, jag ska passa på att njuta av den imorgon, för övermorgon ser den förmodligen likadan ut igen.....
Det blev lite för varmt för mig på eftermiddan, jag är ju lite arbetsskadad och tror man behöver långkalsonger till midsommar fortfarande, men när man sitter bakom hästar hela dagen så behöver man det, faktist!
Rev av mig byxorna och gick i bara långkalsonger när jag skrubbade bil. Hann inte mer än att tänka på att nu kommer det säkert nån och ser mig, mycket riktigt, grannen kom omedelbart!
:)
Men det är ändå inte värre än vad jag gjorde häromdan.. Det hade platsat som dagens outfit, det har jag läst i tidni8ngen är populärt att lägga på sin blogg. Skrämde nog livet ur en stackare som stannade för att fråga efter vägen.. Jag hade smygit ut till brevlådan med min skönaste fleecedress, den är dessvärre ROSA.. På det hade jag gul reflexjacka.. och givetvis raggsockar o träskor. O morgon frisyr! Snacka om inspiratioskälla om jag hade lagt ut bild på den outfitten ':) :)
Jo, jag försökte gömma mig bakom en stor lönn, men lyckades uppenbarligen inte , entagligen tack vare reflexjackan...

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännnande liv i Jäla!
Kram