fredag 23 maj 2008

Dagen då Mummu hade att göra

Jo så här är det.. Filippa är hos morsan ett par dagar och jag behövde lämna ungarna också där idag några timmar. Miina och jag gjorde lite ärenden och jag blev utskriven hos barnmorskan.

Gissa om det har varit full rulle i Alboga idag :)! Tjejerna var helt slut, dom bokstavligen stöp i säng.
Det är bhra åt morsan, barn håller en ung har jag hört, nu får hon så hon lär leva till 120 år på det här viset!!!

Idag har jag fått mätintygen på ponnys. Nu är det bara för Jörgen att gå ponnytränarkursen så vi får in dom på en tränarlista! ..
..??..??

Nä, skojar bara, vi slapp kursen, vi får ponnytränarlicens ändå :) Snart får dom visa om dom duger på travbanan dom små ponnysarna!

Idag blev jag uppringt av en sån där telefon försäljare igen. Lustigt eftersom vi har NIX på våran telefon. Vet ni vad som är ännu lustigare?? Att jag köpte av han trots att vi har NIX. Äh, kunde inte låta bli, det var en sån rar gubbe som ringde, han lät som någon grannbonde. Han ville sälja ICA kuriren, det var ett bra trick, jag gick på det direkt!
Jag brukar faktist ta den ibland, när det finns ett bra erbjudande. Nu minns jag inte ens vad det var som var bonus..men säkert något jättebra...

4 kommentarer:

Linda sa...

Dagens recept ska jag absolut prova, om jag bara lyckas få med mig choklad hem utan att äta upp den på vägen =)

Provade förra också men med lite ändringar, det blev ex mjölkchoklad ist för vit i själva kakan, men gott blev det, och slut är den. =)

MEN... dagens recept, då måste du nästan ha ett nytt varje dag, så sådana som jag med dålig fantasi kan baka lite oftare!

Familjen Andersson sa...

Jag vet, jag är värdelös på att byta recept.. sitter här mitt i natten varje gång och tänker.. "jag gör det imorgon istället.." :)

Anonym sa...

Hihi, ge oss inte fler recept.. jag rullar ju redan fram, utan att du byter recept varje dag.
Ha en go lördagskväll! Kramizzz

Linda sa...

Äsch då! Min hovslagare sa ngt bra igår när hon var på middag hos oss igår: Det gäller att äta så mkt att man inte riskerar att bli smal, är man smal måste man ju gå runt på stranden i bikini och visa upp sig, och hur skulle man då hinna få ngt gjort? =)

Idag har jag misslyckats med " dom enklaste kakorna någon kan tänka sig". Jag satte nämligen klockan på 15 min (då tyckte jag att jag var ute i god tid med tanke på de rekomenderade 20min) men när jag kom till ugnen hade jag bränt sk*ten! *surar* Nåja, kakorna i mitten av plåten blev ju goda!