söndag 22 juni 2008

Nassar

Igår var vi och suktade oss själva med linderödsgrisar. Det var mycket dumt gjort! Nu måste jag ju HA! Nyfödda små små sötingar och halvårsgamla ungdomar samt deras föräldrar hade dom.

SARAH: Åk inte dit!


Vi har också räddat vår trädgård från ogräsets makt i helgen. Det ser riktigt bra ut nu..fast det är ju långt ifrån pedantiskt......
Jag gillar faktist att rensa ogräs, det gör jag! Fast ingen kan tro när man tittar på vår trädgård...det är bara det att den saken inte kan ha högprioritet just nu.

Fast mina rabatter ser ut att bara vara orensade och vildväxande för den oinvigde, men det är faktist meningen att dom ska se ut så!
Det finns inte mycket av det som inte ska finnas där faktist!
Tanken bakom dom är att det ska finnas något som blommar året om, nästan iallafall. Och att det ska växa "fult" med växter, gillar inte jord i rabatterna, det ser så kalt ut........................ Och då ryms ju inte ögräset heller!
Och många olika sorter, mer eller mindre huller om buller!
Dom är inte perfekta än, men håller på att bli!!
Jag blir så himla glad av att titta på dom.. Alltid är det nåt som blommar som sagt var, jag hittar blommor som jag inte mindes att jag planterat. Kroll-liljan lutar sig över taklöken på stenmuren och prästkragarna lånar ut sina blommor åt höstasterns blad tills vidare..
Tänk om jag hade stil på datorn, då hade jag vuisat bilder! Men den som är byfiken kan ju komma över och se själv på denna saliga rabattkaos! Kanske bjuder jag på ett glas saft ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh var ni o kollade på Tobias grisar? Visst är de fina!! Jag vill oxå ha, en jag har insett min begränsning.. jo det är sant! Jag tycker dina växter är fina ;-).