fredag 20 juni 2008

Nu har vi åtgärdat materialfelet och är på banan igen!

Och jag ska berätta vad jag har gjort..Nu är det kört.. Jag har börjat köpa storpack med socker.. ni vet sånna där med papper runt. Har stretat emot in i det längsta för att socker är ju så onyttigt... Men det går ju åt i rasande takt med bakning och framförallt sylt och saft!!
Jag kan ju inte ringa Jörgen varje dag att han ska köpa ett par paket socker på vägen hem..
Vet ni vad det värsta är?? Jag vek ihop pappret lite prydligt och tänkte att det kan vara bra att ha och gömde den : TANTVARNING så det bara skriker om det!

Just nu i köket är det fläder som gäller..Hoppas på jordgubbsplock inom snar framtid.

Spelade brännboll i Jäla igår, borde ha stannat hemma, Jörgen förstörde sig så klart och är halt nu. Men tjejerna hade roligt! Dom sparng som sjutton!
Och Kai var duktig, det blev frivarv varje gång.. eller vad heter det? Kunnari hade det hetat på finska.. Frivarv lät helt fel.. men det är lite sent på natten.
Brämnnboll har jag nånting emot. Det spelar dom små barnen i finland, när man börjar trean är det "pesäpallo" som gäller. Det saknar jag grymt!!!!
Och det är inte heller på lek utan varenda unge gnuggas och trimmas årligen på idrotten..Detta är en riktgt nationalsport i Finland, lite mer likt baseboll än brännboll.
Undrar om jag forfarande är bäst i klassen? Jag kan väl få leva i tron iallafall ;)

4 kommentarer:

Ulva sa...

Jag spelade också pesäpallo i skolan. Det du! Och det i en svensk skola med svensk gymnastiklärare.

Ha det så bra midsommar!/ Ulva

Ulva sa...

Måste bara berätta!
Majken och jag tittade just på alla bilder du har inlagda. När vi kom till bilden med Elina, Joanna och Milton sa jag "Dom flickorna kommer kanske hit i sommar". "Oh, vad söta dom är. Dom vill jag leka med, och den vackra hunden."
Så nu sitter vi här och väntar på er :).

Familjen Andersson sa...

Vi kommer! Men har en svag aning om att vi gör lugmnast i att lämna Milton hemma, han och Astor skulle nog kunna ställa till med ett sjujäkla kalas ihop :)

Anonym sa...

Hallojsan! Hoppas ni hade en mysig midsommar igår. Hur mår Alfred, lite för lite bloggande om honom väl. Kram!