lördag 30 augusti 2008

Eländigt ..


Tro sjutton vi åkt på förkylning allihop.. Tungt går det. Rev ur två balvagnar halm som uppvärmning..sedan full fart in till Vårgårda..

Jag lever ju i tron att jag ska finna dom perfekta stolarna på loppis. O där finns det ett jättestort.

Men inte då fanns det stolar till mig där.. :( Det fanns två som jag tagit direkt..men det satt en lapp på dom att dom var sålda...GRRR:::

Nya tag.. Dom MÅSTE FINNAS NÅNSTANS. Säg inte blocket , där har jag redan dammsugit...

Jag viger nästa vecka åt att hitta mina stolar. Så får det bli!


Jag har konstaterat att det går inte att finna en anständig pizza i varken Falköping, Ulricehamn o allra minst i Herljunga.. Men i Vårgårda fanns det!

Oooo vad jag är lycklig nu som hittade Pizza House där. Det var jättegott!


Ni som känner mig vet att jag inte är den som är kräsen.. Men det här med pizza.. Det går inte att äta nåt som droppar äckelfett och är sladdrigt och fyllt med gammal hjärna. Jo, det är det som faktist är pizzaskinka om ni inte visste det. Det har jag fått reda på via osäkra källor.. Men jag tror på det. Inte för att jag har nåt emot att äta hjärna, det är ju säkert inget fel.. Men jag vägrar att äta det som skinka.


Nu ska jag sätta mig o drömma tillbaks till Italien o tänka på en riktigt underbar pizza med sot under botten och massa vitlök och quattro formaggio...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj.. ! Men jag äter aldrig pizza med något kött av något slag. Bara vegetarisk, för säkerhetsskull! Tycker de i Ljung är goda. Kan inte åka idag till IKEA. Ska iväg till Sarah nu faktiskt..
Kram

Familjen Färnevik sa...

Den bilden var verkligen passande! Hur ofta känner man sig inte sådandär?! :-D

Jag är rädd att jag faktiskt äter sådan där hjärn-skinka på pizza de få gånger vi köper... Hjärna är säkert... nyttigt... Fast gammal... *ryser*

Fast jag håller med om att fettdroppande pizza (a´la panpizzan man fick i skolan...) är vidrig. Finns det ngt värre än att trycka med geffeln på osten och det bara bubblar upp fett!?! :-O