fredag 22 augusti 2008

Första strykningen(Klicka på bilden så ser ni bättre)

Vad gör man om man inte hittar det perfekta bordet???

Tar hjälp av Snickaren i Alboga med dubbelnamn så klart och fixar ett!!!!

Säg att den är supersnygg!!! Det tycker nämligen vi!!!

Ska måla o lacka den en gång till..O sen har jag tänkt mig få tag i 8 st äpplet stolar, gärna i olika modeller..som jag målar lika och klär i samma tyg..eller om det blir konstskinn tills vidare..medans ungarna är små o kladdar..jo, det är nog smartast..

Sen ska bara rummet bli klart..det är ju inte så mycket kvar..några plattor som ska sättas om och upp med sista biten panel..Sen skruvar vi upp Jörgen mormors gamla lampa och sen är det bara att duka fram!!

Nu ska jag berätta nånting lite skrattretande.. För tre år sen köpte jag en full servis för 12 pers på Höganäs..jag tänkte vräka till ordentligt för engångs skull och så skulle det ju bli roligt med lite nya grejer i vårt nya kök.. Jo, köket är inte färdigt..men det finns inte så många delar av servisen heller.. :) Får nog ta en resa ner till ÅSA och besöka Höganäs en gång till ;)

Nu måste jag gå o lägga mig..man blir lite yr av att sitta här o blogga mitt i natten i målarångor...*blä*

4 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Det blev JÄTTEFINT!!! Erat kök kommer bli så fint!

Ett bord i ek och vitt står på våran önskelista också, men inte så stort då. Här blir det dock till att vänta, vågar nog inte än på några år med tanke på terroristen. *fegis* ;-D

guba sa...

Ser ut som att du har mitt pannrumsgolv under bordet.
Bordet ser ju bra ut, hoppas du hittar dina stolar.

Familjen Andersson sa...

Pannrumsgolv :) Då skulle du se vad vi har i pannrummet Moahahaaa!

Anonym sa...

Vad fint! Heja snickaren, han vill inte arbeta i Vimle med? Här finns många projekt ;). Ha det skitroligt i helgen och hoppas Miina sköter sig i prästens famn. Kram