måndag 13 oktober 2008

Exclusivt för bloggläsarna


Här ser ni två söta barn. Känns dom igen? :)
Idag kämpade jag på det andra träningspasset och jotack, det går rätt hyggligt!
Idag drogs jag dessutom med huvudvärk och ryggskott när jag gick dit..men det blev genast bättre av lite rörelse..
Det har ju inte gått att missa att älgjakten är igång. Ser ju inte så mycket av jägare, mer än gubbar med röda kepsar som far förbi här. Men däremot ser jag skollediga pojkar som rycker in på höstbruket, antagligen är papporna i skogen ;)
Idag i Floby mötte jag en traktor utan förare trodde jag, en JÄTTEstor traktor! Men precis när jag passerade såg jag att det satt en tvärhand hög förare med stora glasögon i. Såg rätt roligt ut.
När jag gick på gymnasiet hade vi iallafall extra ledigt just vid älgjakten.
Livet på landet.

3 kommentarer:

malin sa...

Ja, vad praktiskt att ha höstlovet i samband med älgjakten. Varför har ingen tänkt på det?! Sverige stannar ju nästan, det är stiltje och bara halv bemanning på varenda arbetsplats häromkring :-)
Skicka in en motion till regeringen
:-)
/Malin

ps Jag har länkat dig oxå.

Familjen Färnevik sa...

Härliga bilder, du är dig precis lik! =) Och att brorsonen är bror dins unge kan väl knappast undgå ngn! Jättelika, små troll! =)

Anonym sa...

Vad du e duktig med träningen! Jag var oxå iväg idag, men tog det rätt lugnt, eftersom mina knän börjat gnälla efter bowlingen i lördags! Här springer det omkring en massa små gröna män i skogen. Jaktlaget hade en kvot på 5 st, de tog alla första dan!