tisdag 14 oktober 2008

Ser ni? Jag har höststädat lite på bloggen..

Dom sista gurkörtenIdag kom en av mina bloggläsare förbi här och visade mig en massa fynd. Jo, hon visste att jag gillar sånt, hon läser ju min blogg :) Även om vi inte är särskilld bekanta för övrigt :)

Hela bilen full i gamla prylar från en gård som ska tömmas och säljas. Lite möbler, verktyg och smått och gott. Det är bara att gratulera!!

Hur har min dag sett ut idag då?

Jag är fortfarande lite förvånad att jag inte lider av träningsvärk idag heller. Nästa gång ska jag nog ta i ännu mer. Det går att hoppa fortare med hopprep och det går att göra några extra situps... Men ärligt talat, vore jag minsta hurtig kunde jag ju köra lite på egen hand här hemma.. Meeen ..skulle inte tro det.. Det är ju så tråkigt ensam.....

Jag har idag fått ner svartvinbärsbuskarna som behövde flyttas.. är lite tveksam om dom hamnade på rätt ställe, men nu är dom iallafall samlade lite mer.. Jag ska göra ett erkännande, jag tryckte bara ner dom i jorden.. Påminn mig om det sen när jag klagar över att dom är halvdöda och inte ger några bär.


Där ser ni, jag fuskar jämt.


Som med staket runt hallonplantorna? Där har jag också fuskat, eller inte fått tummen ur. Dom borde ha varit hägnade från första början, det fattar ju vem som helst. Nu ligger iallafall mina hallonplantor i magen på fåren.


Hur känns det då? Tja.. Det är så tråkigt att man kan bara lägga sig ner och dra något gammalt över sig..

2 kommentarer:

Familjen Färnevik sa...

Ibland blir det sådär... Inget vidare alls, jag vet... =/ (Jag gjorde liknande tabbe, väntade och väntade på björnbären, och när de väl var riktigt mogna... då åt ANKORNA upp dem! *morr* Kunde hägnat in björnbären... eller ankorna...

malin sa...

*gapskrattar* Jag känner igen det där med får och hallonplantor !! Ja, de är bra på att få fart på sina människor de där djuren ;-)
/Malin